grodhavet

— Meny

Tack, och bröllop

Posted on

Vi vill börja att tacka alla er som hjälpt oss överleva vintern, ni vet vilka ni är.

Vår ide började i början av 2012 och vi gick ut hårt med nybyggnader av kök, restaurang, strand och båthus och nu börjar vi känna att vi hittat vad vi vill att Grodhavet skall vara.

Ett hem, för er och för oss.

Vår nya dryckes meny är på plats, så även sommarmenyn.

Marcus har flyttat utomhus tillsammans med grillkockarna (JAG) och vi kommer kämpa för en varm solig sommar, oavsett väder :)

Vi  har ett datum då vi stänger krogen och det blir den 25 maj då vi har äran att husera ett kärleks törstande par som valt sig att viga och fira hos oss.

Återigen tack till alla vår stammisar och inte minst ni som är på väg att bli det,

 

Välkomna

Tobbe, Juri, familjen Strede, Tomas och SuperÅke

P.S  Du som snodde eller lånade vår tavla på toan kan väl lämna tillbaka den, tack

 

 

Påsk

Posted on

Under påskhelgen har vi öppet alla dagar från 12-20  utom måndag då vi stänger till vår oas.

Självklart har vi gjort en kacklande påskmeny som följs av våran vanliga helgmeny med Drivvedsbrunchen i fokus och hans kompanjoner i tätt följd.

Påskmeny

Sill på drivved

Med potatis, smör och knäckebröd

110 kr

Grillad Lammrostbiff

Med betor, örtconfiterad potatis och sherryrödvinssås

195 kr

Påskdessert

Med passionsfrukt, bär och vaniljcreme

90 kr

Eller 335 kr om ni väljer hela menyn

Väl mött, vi ses

 

Vårkänslor

Posted on

VÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRR

Lördagen den den 13 april firar vi våren, och att vi öppnar uteserveringen, stranden och vårt nya växthus.

Och så lanserar vi vårt nya öl,vin, och drink utbud, vi tänder grillarna vid 12.00 och håller på till vi och ni somnar.

Ring gärna och boka eller titta förbi, självklart har vi super härliga priser i baren och lite andra överraskningar.

sample-menu

Nyår, vinter och med våren i sikte

Posted on

Read more